Всеки знак на Зодиака има свои  силни страни, но някои

...
Всеки знак на Зодиака има свои  силни страни, но някои
Коментари Харесай

На Жените от тези 3 зодиакални знака завиждат всички! Те са красиви, щастливи и талантливи …

 00

Всеки знак на Зодиака има свои  мощни страни, само че някои са с необикновен шанс: въплъщават всичко  прелестно – хубост, разсъдък, самостоятелност …

Нищо чудно, че всички им  завиждат! На Жените, родени под тези знаци, по право им принадлежи  целия свят!

Stiri Actuale разказва трите знака, на които им е провървяло най-вече:

Телец

Жената -Телец е обилно талантлива от природата – тя е доста способна, надарена и целеустремена. Това е една от най-красивите дами измежду всички знаци на зодиака.

Тя се отличава с  с мощна полова сила и предпочитание да бъде в центъра на вниманието. Затова изцяло справедливо постоянно е било обект на фантазиите на мъжете.

В живота жената- Телец е реалист, която не си основава илюзии. Мечтите й са действителни и изпълними. Много редки са моментите, когато тя губи самоконтрол, прави безумия и работи непринудено.

Тя е естествено мъдра. В нея е заложено естествено любознание – и всичко, което и е забавно, ще бъде деликатно изучено, оценено и приложено на процедура.

Стрелец

Типичните качества на дамите – Стрелец – откровеност в дейностите и мислите, жизненост и оптимизъм, принципност и креативно мислене, самолюбие и целенасоченост, Жената от този зодиакален знак е общителна, съвсем постоянно е открита и приветлива, не се опасява да демонстрира страстите си.

На хората към нея  държанието и постоянно наподобява подправено, само че смехът и сълзите на Стрелеца постоянно са откровени. Този знак на Зодиака не се отчайва даже в най-трудните обстановки.

Тази жена притегля хората, тъй като тя е подготвена да показа силата си с цел да утеши и да ободри. Тя изисква от тях да дават отговор откровено на възприятията и честността в държанието.

Жената – Стрелец не задържа дълго в мислите си неприятните мемоари и обиди. Макар че е типично за нея да е сантиментална, това  визира единствено позитивни моменти. Тя е мечтател, вярваща в по-доброто бъдеще, само че в това време напълно реалистично прави оценка възможностите си.

Лъв

Жената – Лъв е доста елегантна, красива и привлекателна. Нейните приятни нрави, съчетани със самочувствие и ослепителен разум, очароват доста мъже.

Способността и да се облича добре и вярно да се самолансира в обществото е в основата на триумфа й в кариерата й,  и даже в персоналния й живот. Тя извънредно отрицателно се отнася към рецензиите към  нея, тя може да отмъсти на причинителя, в случай че се появи  такава опция.

Тази жена притегля с нейната недостижимост и загадъчност. Жената – Лъв може да поддържа диалози на всяка тематика, тя е общителна, елементарно открива контакт, само че не е прекомерно открита.

Модерна, модерна, невероятна, малко провокативна – всичко това е жената- Лъвица!

А вие имали сте шанс да поддържате връзка с такива дами?

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Най-трудната задача за именития крал Артур: Какво желае всяка жена?

 

И по този начин … Докато ловувал един ден крал Артур, преследвайки елен,  без да се усети навлязъл надалеч във вътрешността в гъсталака. Там срещнал горското страшилище. Чудовището споделило на Артур, че би…

Цялата публикация

5 аргументи да обичате жена-Лъв

 

Всички знаци на Зодиака имат мощни и слаби страни. А това са преимуществата на Жената – Лъв: Тя е добра и сърдечна Заслужава да бъде обожавана, тъй като има склонността да…

Цялата публикация

Жената, родена под този знак на зодиака е Мечта за всеки мъж!

 

Дали вярвате в хороскопите или не, това не е толкоз значимо! Звездите по този начин или другояче ни оказват въздействие. И всичко това става без наше разрешение! Аристократична и елегантна, загадъчна и…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР